Rolul de coautor al furnizorilor

Rolul de coautor al furnizorilor

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Coautoratul este extrem de important în lumea arhitecturii, iar rolul de coautor al furnizorilor listați în platforma Prioretail este primordial. Fără ajutorul acordat de aceștia, niciun proiect nu s-ar naște. Istoria te aduce ca profesionist în diverse contexte. Dar te și expune unor provocări în extrem de multe valențe.  

Și chiar dacă un proiect poartă sigla MATIUS, în spate stau sutele și miile de ore de muncă ale inginerilor instalatori: Ana Florescu, Vlad Cătălin Năvodaru, Isabela Grigore, Cătălin Soare, dar și structuriști precum Adrian Nicolescu

Un furnizor care îți livrează un material sau un sistem, îți livrează de fapt o tehnologie întreagă. Tehnologie care, din nou, are în spate echipe, ani de research și dezvoltare. 

Astfel ne dăm seama și ar trebui să avem în vedere cât de important este să ai lângă tine furnizorii corecți, pregătiți, mereu updated, mereu la dispoziția arhitectului. Iar un exemplu de așa da a fost și evenimentul organizat la Iași de către OAR. Un eveniment care a avut în spate o întreagă echipă de parteneri: Primăria Municipiului Iași, Alumil, Rodotex, Holcim, Libra Bank, Novambient, Leier-Brikston, AluKönigStahlUAR (Uniunea Arhitecților din România)RUR (Registrul Urbaniștilor din România), sponsori: QFortBaumitSaint Gobain, dar și susținători: Unirea Hotel and SpaMobexpert și Palatul Braunstein, dedicați cu totul. 

Mulțumim Diana Stafie, Paul Bulencea, Scent Air, Raluca Meseșan, Graphein, Radu Negoiescu și mulți alții, care la momentul potrivit au contribuit și contribuie cu rolul lor de specialiști în dezvoltarea Prioretail și implicit a proiectelor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.