Graphein

Măsura construcțiilor durabile

Graphein este prima alegere a profesioniștilor în proiecte de topografie inginerească, asistență topografică pentru infrastructură, cadastru și intabulare, scanare 3D, măsurători BOMA și pentru urmărirea comportării în timp a construcțiilor.
Crescută organic, după înființarea în anul 2014, Graphein este recomandată acum ca fiind măsura construcțiilor durabile atât în România, cât și pe plan european.
Profesionalismul și livrarea la timp reprezintă valorile care au consacrat activitatea noastră, iar investiția continuă în resurse, aparatură, programe și tehnologii de ultimă generație ne-a garantat rezultate remarcabile.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Topografie Inginerească

Realizarea ridicărilor topografice, fie prin hărți, fie prin planuri ale suprafeței terestre, reprezintă unul dintre serviciile obligatorii pentru o construcție, indiferent de stadiul în care se află aceasta.

Scanare 3D

Metoda este cea mai facilă și sigură modalitate de a obține date precise despre construcție, indiferent că este vorba despre o clădire nouă, veche, industrială sau civilă. Datele generate permit analiza detaliată, de la fațade, pereți și până la pardoseli, indiferent de obstacole.

Măsurători BOMA

Graphein realizează relevee interioare care certifică suprafața înscrisă în documente și relevee interioare 3D pentru proiecte de amenajări interioare și alte montaje. BOMA este cel mai utilizat standard internațional de măsurare a spațiilor comerciale și birouri, fiind nelipsit pe piața imobiliară.

Cadastru și intabulare

Prin acest serviciu realizăm identificarea, măsurarea, descrierea și înregistrarea imobilelor în documente cadastrale și reprezentarea acestora pe hârtii și planuri cadastrale.

Urmărirea în timp a construcțiilor

Încă de la execuție, o construcție presupune activitate sistemică de centralizare și valorificare a informațiilor din măsurători și observații făcute asupra unor fenomene și mărimi ce corespund proprietăților construcțiilor în procesul de interacțiune cu mediul ambient și tehnologic.

Asistență topografică pentru proiectarea, execuția și montajul fațadelor

Cu o experiență relevantă în domeniu și folosind o metodologie unică în România, Graphein realizează acest serviciu pentru clădirile noi cu pereți cortină sau cu fațade ventilate. Experții noștri se raportează la dimensiunile din plan și schițează fațadele și secțiunile specifice care se completează cu cotele măsurate pe înălțime.

Asistență topografică pentru infrastructură

Oferim toată gama de servicii topografice, de la măsurători și expertize topografice la măsurători de teren și prelucrări de date. Tehnologia de ultimă generație și calificările echipei noastre îți oferă garanția lucrului bine făcut.

Evaluări imobiliare

Evaluăm proprietăți imobiliare începând de la terenuri, clădiri comerciale, birouri sau proprietăți rezidențiale, folosindu-ne de abilitățile de măsurare, comparații și înțelegerea evoluției pieței construcțiilor în timp. Totodată putem folosi scanarea 3D pentru detalii legate de diferite tipuri de construcții.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

As build, BOMA, Cadastru, Maping, Măsurători, Nor de puncte, Relevare, Releveu, Scanare 3d, Standard, Survey, Topometrie

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.