Partenerul Zumbtobel – 2 decenii pe piața din România

Partenerul Zumbtobel – 2 decenii pe piața din România

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Anul acesta, partenerul nostru Zumtobel, furnizor de soluții de iluminat, adaugă cel de al doilea deceniu de activitate pe piața din România, lucru pentru care îi felicităm.

Să creezi un mediu potrivit pentru ca oamenii să prospere, dezvăluie pasiunea cu care aceștia proiectează și produc iluminat de cea mai bună calitate.

În urmă cu mai bine de un deceniu, mai exact 15 ani am început colaborarea cu Diana Megheșan (aici nu sunt sigură de nume), manager Zumtobel, un drum presărat cu proiecte, evenimente, întâlniri care au creat o frumoasă prietenie. O relație pe care o consolidăm la fiecare întâlnire, aproape lunară, în atelierul Zumtobel.

Proiecte

Zumtobel e acel partener pe care te poți baza, iar drep exemplu sunt proiectele la care am lucrat împreună, pe care le poți vizualiza în portofoliul Matius. Fiecare am contribuit cu lucrurile la care ne pricepem și ne ies cel mai bine. Printre primele proiecte realizate în colaborare cu Zumtobel se regăsește magazinul Trefle, un magazin cu specific tradițional românesc, cu porturi populare. Iar lista continuă: Autograf, Samsonite, Noriel etc. Dacă ești curios să afli detalii din spatele Autograf, le poți descoperi în articolul următor.

Împreună am redescoperit valoarea pe care soluțiile de iluminat o aduce fiecărui proiect. Pentru că da, o lumină bună ascunde o întreagă filosofie în spate. O lumină bună poate fi despre gradul de căldură adus asupra produsului, halogenuri, ioduri, forma lămpilor etc. Iar la asta Zumtobel Lighting se pricep de minune.    

Ne bucurăm să avem asemenea furnizori drept parteneri în proiectele desfășurate, generoase de altfel.

Retailul are nevoie de furnizori dedicați acestei industrii, iar Zumtobel este unul dintre ei. 20 de ani pe piața din România, 15 dintre ei alături de noi, practic am crescut împreună cum s-ar spune.

Zumtobel este lider pe piața de soluții de iluminat integrale care facilitează oamenilor să experimenteze interacțiunea dintre lumină și arhitectură. Furnizorul pune la dispoziție sisteme de management al iluminatului pentru cele mai variate domenii: de la birouri și facilități, hoteluri și wellness, sănătate și îngrijire, artă și cultură, precum și industrie și inginerie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.