Zumtobel

The light

Există iluminat – și există Zumtobel Lighting.

Suntem pasionați să proiectăm și să producem iluminat de cea mai înaltă calitate, indiferent de aplicație. Depășim continuu limitele în căutarea perfecțiunii prin design atemporal, excelență tehnică, măiestrie în producerea de aparate de iluminat, performanță și eficiență.

Știm că lumina poate crea mediul potrivit pentru ca oamenii să prospere. Lumina ne poate provoca imaginația, stârni emoțiile și poate crea spații care să inspire. Pe măsură ce dezvoltăm următoarea generație de iluminat, ne bazăm pe moștenirea familiei noastre pentru a continua să îmbunătățim estetica luminii și calitatea vieții în întreaga lume. Ne străduim întotdeauna pentru a atinge perfecțiunea în iluminat.

Zumtobel. The Light.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Soluții de iluminat

Producem aparate de iluminat de cea mai înaltă calitate indiferent de aplicație. Suntem orientați spre pregătirea soluției de iluminat optime, în timp ce ne bazăm pe moștenirea familiei Zumtobel de peste 70 de ani. Suntem în permanență în căutarea perfecțiunii prin design atemporal, excelență tehnică, măiestrie în producerea aparatelor de iluminat, performanță și eficiență.

Sisteme de control

Istoricul bogat pe care îl avem ne recomandă ca parteneri în pregătirea și implementarea sistemelor de control de iluminat. De la soluții simple, de câteva aparate până la mii de puncte luminoase, de la sisteme cablate până la sisteme wireless, oferim servicii complete de proiectare, punere în funcțiune și mentenanță.

Iluminat de siguranță

Asigurăm producerea de aparate de iluminat de siguranță, a  bateriilor centralizate sau sistemelor de monitorizare a aparatelor de iluminat cu baterie locală. Oferim suport în pregătirea și proiectarea soluției tehnice, servicii de punere în funcțiune și mentenanță.

Proiectare luminotehnică

Pregătirea soluției optime de iluminat pentru fiecare client, bazată pe simulările 3D realizate cu ajutorul softurilor de specialitate. Experiența echipei în proiectarea sistemelor de iluminat pentru aplicații de retail atât pentru conturi internaționale cât și locale asigură o consultanță la cel mai înalt nivel în momentul pregătirii soluției.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

3d, acdc, baterie locala, Baterii centralizate, Calcule luminotehnice, Corpuri de iluminat, Dialux, Evo, Iluminat, Iluminat de accent, iluminat de siguranta, Iluminat general, kit de emergenta, Lighting, luminotehnica, Monitorizare, Proiectoare, Retail, Simulari, sina, Sisteme de control, solutii amenajari interioare, Supermarket, thorn, thorn-eco, Trifazat, zumtobel

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.