HA.RO și povestea rafturilor

HA.RO și povestea rafturilor

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

„Cât de important este să lucrezi cu furnizori șmecheri. Nu șmecheri într-un sens peiorativ, ci oameni care găsesc soluții, frate. Oameni care știu, fac, se descurcă. Nu se plâng – aaa!, noi nu putem așa, în condițiile astea noi nu mai lucrăm, ”Matius Ichim, fondator Prioretail.ro.

Doar 6 luni de la debutul proiectului au fost de ajuns pentru ca HA.RO să lanseze primul punct de vânzare din România, la Brașov, în Coresi Shopping Resort. Secretul acestui record stă în ecosistemul Prioretail – profesioniști, implicați în ceea ce fac, de la specialiști de marketing, arhitecți și până la furnizorii de servicii și soluții.

În acest demers, evident că au apărut și multe provocări. Iar în sfera retailului, acolo unde totul se întâmplă într-o dinamică aparte, nimic nu este mai valoros decât să ai parteneriate solide și furnizori flexibili, care sunt gata să facă față provocărilor cu o atitudine pozitivă și soluții ingenioase.

Este și cazul unui trio format din companiile Evo Store Concept & Markap Business Solutions, conduse de Marius State, Fabrica de Rafturi, condusă de Ciprian Dumitru și Modern Expo Group (Ucraina) reprezentată în România de Sorin Trocaru. Cei trei și-au asumat livrarea mobilierului de catalog dar și custom, necesar expunerii produselor la raft. Cu o experiență semnificativă în furnizarea de soluții pentru retaileri de renume precum Mega Image, Auchan, Penny sau La Doi Pași, companiile au demonstrat abilitatea de a se adapta și de a rezolva problemele în mod eficient, chiar și în cele mai dificile circumstanțe.

O parte din rafturile destinate HA.RO au fost produse în Ucraina, iar traseul de la fabrică la clientul final a fost unul extrem de complicat. În contextul războiului din țara vecină dar și a tensiunilor politice dintre Ucraina și Polonia (generat de restricțiile impuse exporturilor), comanda risca să nu ajungă în timp util. Marius State a știut să se orienteze și să găsească soluții indiferent de costuri – pentru a ocoli cozile de tiruri din vamă, blocate de autoritățile poloneze, marfa a fost adusă în transporturi mai mici, cu un efort logistic mai mare.

Eforturile depuse de Marius State, responsabil de layout, pentru a respecta termenul de livrare au fost remarcabile și au făcut posibilă furnizarea mobilierului în timp util, fără a compromite calitatea sau integritatea produselor. Practic, livrarea s-a făcut cu lingurița.

O parte esențială a acestei colaborări reușite a fost capacitatea furnizorilor de a se pune în pielea clientului. Chiar dacă rafturile livrate s-au dovedit inițial incompatibile cu nevoile HA.RO (deși cerințele din proiect au fost respectate 100%), furnizorii au înțeles miza. Rafturile au fost mutate în depozit și puse în conservare pentru un proiect viitor iar HA.RO a primit exact ce avea nevoie. Toți cei implicați au răspuns prompt și au făcut ajustările necesare fără întârzieri sau dificultăți majore. Acest lucru demonstrează că un furnizor specializat în retail nu este doar capabil să livreze produse de calitate, ci și să ofere soluții personalizate și să se adapteze la nevoile în schimbare ale clienților săi.

Retailul este un domeniu în care schimbările sunt inevitabile și provocările pot apărea în orice moment. La Prioretail am înțeles acest lucru și am ales doar furnizori care știu să răspundă cerințelor. Experiența noastră cu Evo Store Concept & Markap Business Solutions, Fabrica de Rafturi și Modern Expo Group nu a fost doar despre achiziționarea unor rafturi de calitate, ci și despre construirea unei relații de încredere și colaborare, care cu siguranță se va regăsi și în proiectele viitoare, așa cum spunea la Brașov și fondatorul HA.RO, Mihai Moraru„Suntem încântați să anunțăm planurile noastre de a inaugura alte două magazine HA.RO în 2024, unul în Timișoara și altul în București”.

Sursa foto: weareyounger.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.