ScentAir

Care e mirosul brandului tău? Descoperă puterea mirosului.

Mirosul e unul dintre cele mai puternice simţuri, având capacitatea să ne provoace o varietate largă de reacţii. V-ați gândit că puteți folosi mirosul în avantajul dvs? Că vă puteți diferenţia afacerea folosindu-vă de ceva atât de simplu?

Ce putem noi face? În primul rând, vrem să ştim cine sunteți, ce anume oferiți, care este publicul dvs ţintă şi care sunt aşteptările dvs. Apoi, creăm o strategie de marketing individualizată, identificând mirosul potrivit pentru afacerea pe care o conduceți. Scopul este ca fiecare client ce vă trece pragul să fie impresionat de la primul pas, să poată relaţiona cu dvs, ca business, la un alt nivel decât în mod normal.

Practic, vă oferim posibilitatea să deveniți brand-ul pe care îl vor ţine minte, în care au încredere şi la care vor reveni de fiecare dată cu cea mai mare plăcere.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Cu mai mult de 72,000 de implementări, experienţa noastră ne permite să oferim soluţii dovedite şi tehnologii avansate care vin în întâmpinarea nevoilor unice ale clienţilor:

 • Soluţii pentru zone definite şi zone largi
 • Tehnologii de pulverizare evaporativă şi uscată.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Aroma marketing, Odorizant profesional, Parfum ambiental, Parfum magazine

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.