Promenada Craiova s-a deschis

Promenada Craiova

Promenada Craiova s-a deschis

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Despre faptul că Nepi deschide cel de al doilea mall din Craiova am discutat pe la începutul lui martie, și iată-ne în octombrie, luna în care celebrăm faptul că Promenada Craiova s-a deschis publicului. Un eveniment în adevăratul sens al cuvântului pentru industria retailului, dat fiind faptul că astfel de deschideri de centre comerciale au o cadență din ce în ce mai mică.

Craiova a fost „ocolită” de prezența proiectelor de retail moderne. Iar ca exemplu a fost încercare portughezilor de la #SonaeSierra de a dezvolta un proiect, în proximitatea parcului Românescu, blocat ulterior din motive neelucidate. Un proiect cu potențial, de altfel. Însă, acest început de octombrie a făcut dreptate și pentru Craiova, care primește încă un centru comercial modern în partea de sud-vest a orașului.

Ne bucurăm pentru reușita celor de la #NEPIRockcastle în privința acestui proiect realizat în parteneriat cu orașul și autoritățile.

Este un start de echilibrare a polilor comerciali ai orașului, între Electroputere Parc și Promenada Craiova.

A fost un eveniment ce ne-a oferit ocazia să ne revedem cu retaileri, furnizori, leasing manageri și dezvoltatori.

Promenada Craiova în cifre

A fost o investiție de 136 de milioane de euro, pentru una dintre cele mai mari dezvoltări din industria retailului de pe piața din Europa Centrală și de Est, care s-a deschis în anul 2023. Centrul comercial oferă peste 100 de magazine cu brand-uri renumite precum #Bershka #CalvinKlein #Stradivarius #Zara. Printre brand-urile în a căror proiectare ne-am implicat și noi se numără #MadebySociety, #Noriel și #Samsonite.

Nici subiectul sustenabilității nu e mai prejos. Implementarea unui proiect de panouri fotovoltaice pentru regenerarea energiei din zonele de parcare fiind o premieră și pentru ei.

Așadar, ne așteptăm la o dezvoltare semnificativă ca urmare a acestor investiții financiare. Și totodată să atragă după sine extinderi pe zone rezidențiale sau administrative în proximitatea Promenadei Craiova.

#DanielNistor #SimonaStoica #RăzvanMarcu #AlinBurlacu #CătălinFlorea #AdrianCâzu #PetruChiriac #OlguțaVasilescu #IoanaSocaciu #FlorentinaMalinski #LaviniaIvașcu #SimonaBudescu #AdrianNica #IngridCosmescu #EmanuelaTâmpu #MariusBarbu #PaulCuza #NicolaeJurcă #SorinState #DanLupu #HoriaLupuțiu #AdrianNica #MironPetrișor #CornelMocanu #RăzvanPetrescu #EmanuelaȚâmpu #Sinsay#LSDGroup #Trarionserv #Terano #MadebySociety #Nepi


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.