Nepi deschide cel de al doilea mall din Craiova

Nepi deschide cel de al doilea mall din Craiova

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Deși prezentul nu arată o dinamică atât de mare pentru deschiderea de centre comerciale cum era în perioada 2004-2008, respectiv 2015-2019, retailul este într-o continuă dezvoltare. Boom-ul economic a fost un real succes pentru dezvoltatorii de centre comerciale. Însemnând că se deschideau minim 5 mall-uri sau galerii comerciale pe an. Orașe precum Craiova care în trecut nu au fost atât de apetisante pentru dezvoltatori, acum devin sursă de inspirație pentru crearea de noi centre comerciale. Iar dacă în anii trecuți, dezvoltatorii se concentrau pe orașele cu populație numeroasă și cu o putere mare de cumpărare, acum investițiile și eforturile logistice se îndreaptă și către orașele micuțe, cu o importanță redusă dar nu nesemnificativă. 

O nouă zonă de interes pentru populația din Oltenia: al doilea mall din Craiova

Astfel este și cazul celui de-al doilea mall din Craiova. Oraș subestimat pentru potențialul și puterea sa de cumpărare. Pe un teren care la prima vedere nu îți inspiră nimic, ușor mlăștinos, #Nepi construiește al doilea mall din oraș. Centru comercial aproape sau chiar echivalentul retail park-ului Băneasa din București. 

În incinta acestuia, printre alte mari branduri, își vor deschide porțile #Vagabond, #Noriel și #Samsonite. Proiecte la care și #Prioretail va contribui. Evident, nu vor lipsi restaurantele, fast-food-urile și cafenele. Iar pentru a satisface un mix de nevoi care să cuprindă și zona de entertainment, centrul va adăposti și un cinematograf. Va exista și o premieră a orașului ce implică deschiderea primului hypermarket Carrefour.  

Într-un interviu pentru ziaruldecraiova.ro, Andrei Radu, Development Director al Nepi a ținut să menționeze faptul că: „Vom crea aproximativ 1.500 noi locuri de muncă în oraș, dar vom da și un semnal puternic și altor investitori pentru economia locală. Punem în acest centru comercial, unic prin design, toată experiența acumulată în investiții similare derulate de noi”.

În prezent, lucrările celui de al doilea mall din Craiova sunt în plină dezvoltare, iar termenul de finalizare este preconizat în perioada august-decembrie 2023. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.