Unirea bulelor

Unirea bulelor

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Orice proiect are la bază un plan bine stabilit de dinainte, plan ce constă în unirea mai multor bule care alcătuiesc până la urmă miezul acestuia. Asemenea este și Prioretail, un ecosistem care conține foarte multe bule. Bule care din lipsă de timp, de ultraspecializare nu vorbesc între ele. Practic, tot procesul se desfășoară prin intermediul Matius Studio sau a arhitecților care lucrează în zona retailului. Arhitecții, la rândul lor, leagă domenii care unesc bule. În această industrie sunt specialiști care se ocupă strict de domeniul său fără să aibă vreo legătură cu un altul. Exemple sunt furnizorii ce se ocupă doar de fabricarea sticlei sau cei din domeniul digital. Asemenea sunt și furnizorii ce se ocupă de piatră și nu au cunoștințe legate de ceea ce se întâmplă în domeniul iluminatului sau al pardoselilor. Dar și vice versa.

De multe ori vedem doar rezultatul final, nu și munca depusă din spatele produsului finit. Asemenea este și în domeniul retailului. Fiecare spațiu comercial ce necesită arhitectură de retail are nevoie de resurse. Resurse ce provin de la producători ce au nevoie de personal pentru a realiza produsele necesare. Fiecare este specialist pe domeniul său astfel încât combinarea lor să formeze un tot unitar.         

Fiecare afacere, proiect sau chiar idee are nevoie de bule care să conțină susținere morală cât și materială. La fel este și Prioretail, o uniune a mai multor bule care alcătuiesc întreg ecosistemul ce roiește în jurul retailului.   

Dacă bulele nu s-ar fi unit, nu s-ar fi născut ceva frumos precum platforma Prioretail. Un real ajutor pentru orice retailer.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.