Standul Matius – punct de interes pentru studenți, seniori și colegi

Standul Matius – punct de interes pentru studenți, seniori și colegi

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Conferința și expoziția din cadrul evenimentului IAȘI ARCHI: roots & branches organizat de  OAR Filiala Iaşi, au fost cu adevărat un punct de interes pentru studenții și seniorii care au fost prezenți într-un număr foarte mare până la finalul prezentărilor. Fapt ce denotă gradul de interes pentru felul în care colegii lor mai tineri, dar și cei mai în vârstă și-au făcut meseria și datoria față de societate, livrând proiecte remarcabile și de nivel înalt. Ulterior, am avut ocazia de a-i vedea prezenți și la standul Matius. O prezență care ne-a încântat a fost cea a lui Nicolae Munteanu care ne-a felicitat pentru Chillya, proiect dezvoltat cu WeWilder.

O altă prezența remarcabilă a fost cea a lui Andrei Pădure, un îndrăgostit de aritectură, parametrizare și de digitalizare a arhitecturii. Pornind de la o înțelegere extrem de sofisticată a geometriei, acesta a avut o prezentare tehnică, dar extrem de complexă.

Expunerile de la stand au stârnit curiozitate. Astfel că ne-au vizitat colegii de breaslă, studenți, dar și seniori, unde am prezentat proiecte din Iași: Mango din Palas Mall Iași, Autograf, Dona, Prioretail cu Victoria’s Secrets, BBWU, Vagabond Londra(Made by Society).

Ca o concluzie, suntem extrem de încântați de faptul că munca noastră a fost punct de interes pentru un număr atât de mare de persoane. Iar faptul că ne-am expus la un nivel înalt, a adus bucurie în rândul  colegilor de breaslă care au admirat lucrările și performanța.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.