Prezentarea Matius la Meet the ARCHITECT

prezentarea Matius

Prezentarea Matius la Meet the ARCHITECT

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Luna martie ne-a dat întâlnire la Iași Archi: roots & branches, eveniment ce nu ne-a permis o prezentare degajată așa cum ne-am fi dorit-o. Însă, cum coincidențele nu sunt neîntâmplătoare, tot într-o lună cu inițiala „M”, dar de această dată mai, am avut ocazia de a lua parte la Meet the ARCHITECT. O întâlnire plăcută și așteptată unde, împreună cu colegii de breaslă am expus prezentări din propriul portofoliu.

Aspecte din prezentarea Matius

Alături de el a fost colegul său Dragoș Rugină, fondator RUAA și Ștefana Gonciar, membru OAR și totodată coordonatoarea evenimentului.

În prezentarea sa, Matius Ichim a pus accentul pe câteva aspecte importante.

Un prim aspect a fost legat de faptul că timpul a permis ca prezentarea să fie una degajată, liberă și nepresată de factori negativi. Acest lucru a încurajat un dialog deschis cu participanții din sală. Astfel s-a realizat cu ușurință schimbul de idei cu tânăra generație de creatori de arhitectură.

Cel de al doilea aspect a avut la bază prezentarea făcută în cadrul evenimentului Iași Archi: roots & branches. Prezentarea a avut în componență proiecte precum Farmaciile Dona, Mango, Autograf, realizate în Iași, dar și Made By Society din Westfield Stratford, Londra.

Un al treilea aspect pe care Matius a pus accentul în prezentarea sa a fost legat de colaborarea și implicarea furnizorilor și integratorilor de soluții în arhitectură. Rolul lor este unul substanțial în performanța unui proiect de amenajare interioară pentru spații comerciale. Astfel că fără ei și implicarea oferită nu putem vorbi de proiecte de succes. În ceea ce privește implementarea proiectelor noastre mulțumim Terano, ID SOL, IPSAL, LSD Group, Color Smart pentru serviciile și produsele de calitate livrate. Un exemplu la îndemână este Color Smart care s-a implicat în realizarea Victoria’s Secret din Băneasa și cel din Cotroceni, cât și Mango din Craiova prin furnizarea de tencuieli și zugrăveli de maximă calitate, exemplu de așa da.

Cel de al patrulea aspect punctat și recomandat în prezentarea Matius a fost legat de specializarea arhitectului pe o anumită nișă din spectrul amplu al arhitecturii. Dacă îți dorești performanțe în cariere este necesară o astfel de decizie. În primul rând pentru că te auto-profilezi, iar în al doilea rând pentru că începi să creezi pentru nișa care te reprezintă cel mai mult. Și știi cum se spune, rădăcinile învățăturii sunt amare, însă roadele sunt dulci.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.