#OamenidinPrioretail cu Director General, Marian Ciupitu

#OamenidinPrioretail cu Director General, Marian Ciupitu

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Rubrica Oameni din Prioretail are scopul de a scoate din umbră personajele principale din spatele fiecărui brand/furnizor prezent pe platforma noastră.

Astfel că, dacă vrei să afli detalii cu privire la Terano Construct legate de viziuni, sfaturi, noutăți din zona de retail și nu numai, te invităm să le răsfoiești mai jos.

Marian Ciupitu

Director General @terano.ro

„Seriozitatea echipei este cea care determină avantajul comepetitiv al Terano Construct! 15 ani am lucrat ca această imagine să se perpetueze în piața din România, astfel reușim să păstrăm clienții și să adăugăm permanent branduri importante în portofoliul nostru.”

Care sunt provocările din Industria de Retail din România?
  • Cea mai mare provocare este legată de oamenii. Deși Terano Construct are o echipă închegată, avem angajați care sunt alături de noi încă de la începuturi, mărirea echipei cu specialiști români este  extrem de dificilă.
  • Impredictibilitatea când vine vorba de deciziile legislative ale statului român, fluctuațiile valutei, creșterea prețurilor la materialele de construcție.
  • Factorii externi legați de toate mișcările sociale, economice și politice care impactează România (vezi războiul din Ucraina și conflictele din Orientul mijlociu, pandemia, criza petrolului etc).

Un sfat pe care l-aș da unui tânăr care se află la început de drum și dorește să se specializeze în domeniu ar fi să nu renunțe niciodată la visul lui, oricât de greu ar părea, dar să nu facă rabat la calitate! Seriozitatea și perseverența sunt două calități principale dacă vrei să fii un antreprenor apreciat.

Proiecte de Retail

Vezi proiectele Terano Construct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.