#OamenidinPrioretail cu Arh. Radu Negoescu

#OamenidinPrioretail cu Arh. Radu Negoescu

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Rubrica Oameni din Prioretail are scopul de a scoate din umbră personajele principale din spatele fiecărui brand/furnizor prezent pe platforma noastră.

Astfel că, dacă vrei să afli detalii cu privire la Birou de Proiectare Radu Negoescu legate de viziuni, sfaturi, noutăți din zona de retail și nu numai, te invităm să le răsfoiești mai jos.

Arh. Radu Negoescu

Manager General @atelier-rn.ro

„Un avantaj real al Atelierului Radu Negoescu este acela că noi putem ajuta noul chiriaș să câștige timp și bani evitând modificari ce nu vor funcționa sau nu vor fi aprobare de Centrele Comerciale în care urmează să activeze.”

Care este provocarea unui antreprenor?
Provocarea mea ca fondator și director general este să fiu permanent la zi cu tendințele din domeniul arhitecturii și designului interior.

Care sunt noutățile din industria de retail care vă entuziasmează?
Mă entuziasmează inovațiile tehnologice în retail, cum ar fi realitatea augmentată pentru experiențe de cumpărături mai interactive.

Care este cel mai bun sfat pe care l-ați primit vreodată?
Nu trata cu indiferență oameniidin jurul tău care par mai slabi, poate veni o zi când doar ei te vor putea salva!

Care este impactul pe care comunitatea Prioretail o are asupra unei companii?
Aducerea aproape la usa companiei, a unor profesionisti cu experenta in acest domeniu, testati si de alte companii, prin doar cateva click-uri pe platforma Prioretail.

Ce viziune aveți pentru următorul an? Dar următorii 5?
Într-un an, industria retail din România ar putea continua să evolueze prin creșterea comerțului online. De asemenea, factorii economici și politici pot influența cererea și oferta în acest sector, inclusive in costurile de amenajare a unitatilor de vanzare. Este posibil să vedem și o continuare a integrării tehnologiei în experiența de cumpărare, prin intermediul aplicațiilor mobile, a plăților digitale și a soluțiilor de personalizare a ofertelor.

O viziune pentru următorii 5 ani, este dificil să prezic privind evoluția industriei retail din România… putem avea suprize de la an la an. Cu toate acestea, se poate aștepta ca tehnologia să joace un rol semnificativ, cu creșterea alerta a comerțului online și adoptarea tehnologiilor de inteligență artificială în experiența de cumpărare. 

Sfatul meu pentru un tânăr care se află la început de drum și dorește să se specializeze în domeniul arhitecturi sau a design-ului interior este să nu renunțe la acest drum auzind de termenele de predare extrem de reduse comparative cu alte domenii de proiectare. Este un domeniu în care colaborezi 70-80% din timp cu beneficiari educați, personae care știu să își gestioneze emoțiile și afacerile, iar cerințele lor sunt clare, realizabile, fiind bazate pe experiența anterioară. Prin prisma lor, vei învăța lucruri noi și vei primi informații greu de obtinut din alte surse.”

Proiecte de Retail

Vezi proiectele Atelierului Radu Negoescu

Barber Kiosk

LOCAȚII: Afi Cotroceni, Auchan Titan, Auchan Drumul Taberei

Barber Kiosk este conceptul de frizerie potrivit bărbaților ocupați și mereu pe fugă.

Este primul concept de frizerie “cut & go” la care s-a dorit un design industrial, cu un aer tânăr, pliat pe nevoile clienților, în care am imbinat perfect elementele din lemn si metal, cu accente verzi, ce dau o notă fresh experienței din interiorul locației.

Cadouri Personalizate

LOCAȚIE: Galeria Feeria din cadrul Centrului Comercial Baneasa Shopping City

Cadouri Personalizate este conceptul de magazin cu o gamă foarte largă de servicii; de la printare la personalizare cadouri.

Magazinul a fost o provocare în a crea într-un spațiu relativ mic, spații de expunere pentru o gamă foarte mare de produse, o zonă de interacțiune a clientului cu graficienii, plus zona de producție, ce trebuia cumva obturată, în care să poziționăm echipamente de dimensiuni mari.

Hype

LOCAȚIE ÎN LUCRU: Baneasa Shopping City

Hype este un magazin de tip Fashion, multibrand, cu produse cunoscute pe piata internationala.

In conceptul ce urmeaza a fi implementat in zona de etaj a mall-ului din Baneasa, am ales impreuna cu beneficiarul o tema cu culori ce vor atrage privile clientilor aflati pe galleria comerciala, aducand o atmosfera calda in interiorul spatiului, cu mobilier modular ce isi poate schimba forma de expunere a produselor. Zona de expunere vitrina va trebui separata de zona de vanzare, fara a obtura vizibilitatea catre interiorul magazinului, drept urmare am ales sa gandim o structura de metal ce va da posibilitatea de a expune produse, de a suspenda decoratiuni, sau de a expune noi elemente de semnalistica si comunicare media.

Mizar

LOCAȚII EXISTENTE: Alba Iulia, Atrium Mall Arad, Arena Mall Bacau, Calea Marasesti 7 Bacau, Braila Mall, Afi Cotroceni, Park Lake, Mega Mall, Aurora Mall, City Park Constanta, Electroputere Park Craiova, Galati Shopping City, Ploiesti Shopping City, Supernova Shopping Center, Sibiu Shopping City, Afi Brasov, Shopping City Timisoara

LOCAȚIE ÎN LUCRU: Promenada Craiova

Mizar este un magazin de tip Fashion, destinat doamnelor si domnisoarelor, foarte cunoscut pe piata din Romania.

In noul concept al magazinului ce urmeaza a fi implementat in Promenada Craiova, am adus imbunatatiri la piesele de mobilier la care am adus o noua semnalistica pentru zonificarea produselor. Totodata, am adus elemente decorative noi in zona de fatada, mai exact o structura de metal ce va separa zona de vanzare de cea pentru expunere aferenta vitrinelor, lasand totusi o transparenta catre interiorul magazinului.

PUII MEI

LOCAȚII EXISTENTE: Veranda Mall, Mega Mall, Dambovita Mall

LOCAȚII ÎN LUCRU: Militari Shopping City si DN1 Value Center

PUII MEI este conceptul de restaurant de tip “American & Asian Taste”

Restaurantul de tip Fast Food a fost gandit spre a avea un aer fresh cu un impact visual mare. Plecand de la aceasta tema, am ales sa creem acea fatada galbena, usor de observant din orice colt al zonei de food al unui mall. Aceasta fatada este completata cu iluminarea puternica a vitrinelor de mancare si partea de semnalistica iluminata ce nu te lasa sa uiti nici o secunda de la cine vei manca.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.