O nouă platformă mult mai dinamică și atrăgătoare

O nouă platformă mult mai dinamică și atrăgătoare

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Industria de retail este într-o continuă schimbare, astfel că nevoile retailerilor sunt tot mai multe și mai variate: de la servicii, la echipamente sau oameni profesioniști. După cum prea bine știi, platforma Prioretail a fost lansată în a doua jumătate a anului trecut tocmai din dorința de a răspunde acestor nevoi. După câteva luni în care acest ecosistem a strâns în jurul său o adevărată comunitate și a fost asemenea unui prieten în care poți avea încredere, a venit momentul să trecem la un alt nivel: o nouă platformă, mult mai dinamică și atrăgătoare. 

Pe baza feedback-ului primit din partea celor care ne-au vizitat site-ul și cu efortul prietenilor de la INNVISION, am reinventat un nou loc de întâlnire pentru furnizori și retaileri. Pentru că ne dorim să venim în sprijinul comercianților și să-i ajutăm cu informații filtrate într-un timp cât mai scurt, am acordat o atenție deosebită vitezei de încărcare a site-ului. 

De asemenea, am creat o nouă structură interioară, astfel încât să poți parcurge cu ușurință baza noastră de date. Totodată, acum poți ajunge la unul dintre cele 12 domenii de activitate prin introducerea unui cuvânt cheie. La nivel vizual, putem spune că Prioretail are un nou chip, modern, inovator, serios și atrăgător. 

Prioretail își propune în continuare să furnizeze soluții profesionale la cele mai înalte standarde de calitate, astfel că invităm toți furnizorii de servicii calitative să adere la această nouă platformă optimizată. Aceștia vor avea mai multă vizibilitate, iar retailerii vor reuși să-i găsească dintr-o simplă căutare. 

Vizitează-ne noua casă virtuală și hai în comunitatea noastră! 


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.