Noile schimbări fiscale riscă să scumpească locuințele: Care sunt avertismentele constructorilor și arhitecților

noile schimbari fiscale

Noile schimbări fiscale riscă să scumpească locuințele: Care sunt avertismentele constructorilor și arhitecților

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Modificările fiscale propuse de Guvern pentru a umple gaura la bugetul de stat vor împinge piața construcțiilor către practici ilicite, IMM-urile vor căuta inginerii contabile pentru a declara un profit cât mai mic, în timp ce locurile de muncă din domeniu vor fi reduse, iar prețul locuințelor va crește. Acestea sunt avertismentele transmise de către constructori și arhitecți.

Reprezentanții companiilor de arhitectură și de construcții trag un semnal de alarmă în privința măsurilor propuse, anticipând că unele firme vor fi nevoite inclusiv să „tragă obloanele” definitiv.

Mai mulți reprezentanți din piață au declarat, în exclusivitate pentru wall-street.ro, că impactul măsurilor va fi unul mare și negativ pentru piață din mai multe puncte de vedere.

Matius Ichim: IMM-urile vor căuta să reducă profitul declarat

Matius Ichim, arhitect și cofondator al Matius Studio, birou care activează în arhitectura de retail de 20 de ani, susține clar că măsurile anunțate nu își vor atinge în niciun fel scopul declarat, acela de a acoperi un uriaș deficit în bugetul de stat.

Măsurile vor avea un impact negativ pentru aproximativ 1 milion de oameni. Pentru unii, încetarea activității va fi singura soluție”, a punctat arhitectul.

Citește continuarea aici.

Sursa: wall-street.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.