Matematică, arhitectură, 3D sau multiD și cum să dai cu plus în retailul românesc în 2021

Matematică, arhitectură, 3D sau multiD și cum să dai cu plus în retailul românesc în 2021

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Matematica românească a retailului a fost constant plină de limite și necunoscute, dar întotdeauna a dat cu plus. Amintește-ți de trocul din anii comunismului, imaginează-ți comerțul din perioada fanariotă sau schimburile dintre deținuții de drept comun. Fără ingeniozitate, credință, tărie și, din când în când, șansă, noi românii am fi devenit o cifră într-o statistică a firelor de praf.

Stai fără grijă, departe de mine să-ți desenez aici parcursul istoric al retailului sau să te plictisesc cu predicții și estimări docte. Ne vom reîntâlni curând, între paginile primei mall-ografie a retailului recent din România, scrisă și ilustrată abundent cu fotografii de către mine. Ceea ce vreau să-ți comunic – cu zero trimiteri la cuvintele cheie din 20.20 – este că fără schimburi de bunuri (așa cum simplist poate fi definit retailul), fără schimburi între oameni în genere, viața chiar ar da cu virgulă.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te invit să citești o opinie scrisă de Matius Ichim, arhitect și managing partner al studioului de arhitectură matius.ro și al primului ecosistem digital cu servicii A-Z adresate retailerilor, prioretail.ro, pentru campania #retailAboveCorona prin care retail.ro și-a propus să scoată la lumină transformările prin care industria de retail trece, dar și soluții, strategii și oportunități pentru jucătorii afectați de Covid-19.

Citește integral aici. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.