Made by Society ParkLake Shopping Center București

Made by Society din ParkLake

Made by Society ParkLake Shopping Center București

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Vagabond Studio este brandul din care a derivat Made by Society, un brand de haine inspirat de puterea străzii. Primul magazin a intrat în această industrie în 2014, în București. În următorii ani, brandul a luat amploare în toate regiunile din România, în prezent fiind deschise 20 de magazine. Unul dintre primele magazine cu care rețeaua Vagabond Studio a pornit la drum este Made by Society din ParkLake Shopping Center București, inaugurat în 2018.  

Un proiect la care Matius și-a adus amprenta alături de co-autoarea Ana Maria Florescu. Pentru Studioul Matius a fost un proiect plin de energie, profesionalism și pasiune. Un proiect care redă într-un mod reușit tematica străzii, nu doar prin articolele vestimentare, ci și prin elementele de decor minimaliste și o atenție deosebită la detalii. Pentru frații fondatori ai renumitului brand e un vis devenit realitate.

Mai multe detalii legate de proiectul Made by Society ParkLake Shopping Center București poți găsi aici.

Made by Society este un brand de haine inspirat de puterea străzii. O marcă ce pune în evidență cultura contemporană cu ajutorul țesăturilor și a detaliilor fine.

Primul magazin a fost deschis în 2014 de o echipă tânără de 15 angajați, pe una dintre străzile vechi ale Bucureștiului. În următorii ani, 11 magazine din mall-uri au fost deschise în toată România și 300 de angajați au devenit parte din evoluția labelului.  Fabrica sa de producție are sediul în orașul românesc al fondatorului, Botoșani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.