Gala Forbes Office Buildings 2023 – cu și despre retaileri

Gala Forbes Office Buildings 2023 – cu și despre retaileri

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Pe 21 februarie, la Biavati Events a avut loc Gala Forbes Office Buildings 2023, în cadrul căreia Forbes România a avut plăcerea de a-i premia pe cei mai importanți reprezentanți de pe piața imobiliară de spații office din România.

Prioretail a fost, de asemenea, invitat la evenimentul dedicat business-ului și a proiectelor de office. Iar pentru că în ziua de astăzi este foarte dificil să mai separi office-ul de retail, respectiv de locuințe, se merge mai mult pe ideea de mixed use projects. De aceea și prezența noastră ca platformă dedicată retail-ului.

Debutul evenimentului a avut în prim plan panelul de discuții legate de Piața Românească de Office – de la perspective până la evoluția acesteia. S-a pus accentul și pe schimbările care au avut loc în ultimii ani pe piața de spații de birouri din România: relocări notabile, tranzacții uriașe, investiții reprezentative.
Noi ne-am bucurat și de faptul că am avut ocazia de a revedea colaboratori precum Simona Stoica, Leasing Manager at Fashion House Outlet; Dorin Butaru, arhitect; dar și specialiști cu o vastă experiență în domeniu și anume, multipremiata Emma Toma din cadrul AFI Europe. Ca o concluzie, ne bucurăm să vedem cum calitatea și preocuparea pentru proiecte de cele mai înalte standarde crește de la an la an.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.