Vector

...ne vedem la birou.

Vector – un furnizor, o multitudine de soluții! Tot ce îți trebuie la birou!
Un furnizor, o promisiune! Afacerea ta este importantă. Știm cât de important este timpul tău și de aceea promisiunea noastră este simplă: un singur furnizor pentru toate nevoile tale de la birou.
Avem o experiență de peste 24 de ani în care am dezvoltat soluții inteligente pentru birourile moderne de astăzi:
– Gama completă de produse depașește 10000 de articole diferite, de la peste 60 de branduri internaționale.
– Consultanți profesioniști, dedicați care sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta să faci alegerile cele mai bune pentru biroul tău.

Un furnizor, multiple avantaje! Am dezvoltat o serie de avantaje care fac ca afacerile clienților noștri să aibă succes și care le fac viața mai ușoară.

1.Solutii complete pentru birouri: combinând o gamă variată de produse și servicii gândite pentru eficiența afacerii tale, Vector îți oferă soluții complete pentru biroul tău. Toate nevoile tale de la birou sunt acoperite de toate soluțiile noastre.
2.Promptitudine în livrare: indiferent de locație, dispunem de o rețea de distribuție națională în continuă expansiune. Pentru ca nevoile urgente necesită o rezolvare rapidă, livrăm oriunde în țară în maxim 48 ore, iar în București a doua zi de la primirea comenzii.
3.Reduceri pentru fidelizare: îti răsplătim fidelitatea cu reduceri speciale. Nu suntem doar un furnizor, suntem un partener de încredere și clădim relații de durată cu fiecare client al nostru.
4.Segmente noi de business: portofoliul nostru de produse este într-o continuă diversificare pentru a acoperi nevoile biroului modern. Suntem mereu în căutarea de produse innovative, care să te ajute pe tine și pe afacerea ta.
5.Platforma online: tehnologia este o parte a vieții noastre de astazi. Acum e mult mai simplu să cauți, să găsești și să comanzi produsele noastre oricând și oriunde folosind o platforma online modernă.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Prezentare, organizare și arhivare

Articole și accesorii generale pentru birou

Instrumente de scris și corectat

Hârtie, articole din hartie și etichetare

Birotica și accesorii IT

Consumabile IT

Tehnică de birou și accesorii

Sisteme de afișare și prezentare

Mobilier și accesorii pentru birou

Administrativ, protocol și curațenie

Echipamente protecția muncii

Tipizate

Articole creative pentru copii

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Ascuțitoare, Bandă adezivă, Biblioraft, Birotică, Capsator, Detergenți și dezinfectanți, Folie de protecție, Hârtie, Instrumente de protocol, Instrumente de scris, Laminatoare, Papetărie, Radieră, Tablă de scris

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.