TrarionServ

Servicii profesionale in amenajarea cu sticla

Cu o experienta de 20 ani in domeniu, Trarion Serv este partenerul de incredere care va asigura servicii de calitate in amenajarea cu sticla. Noile tehnologii pe care le folosim in prelucrarea, modelarea si montajul sticlei ne permit sa dam viata celor mai pretentioase proiecte.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

CONSULTANTA
Echipa noastra, vă ofera consultanţă, de la faza de proiectare până la faza de execuţie, montaj, etc., în vederea alegerii corecte a panourilor de sticlă, în funcţie de locaţia proiectului sau a climei, performanţele dorite, aspectul estetic şi costul.

MENTENANTA
Inspecţii şi controale tehnice periodice sau la cererea clientului; revizii şi întreţineri periodice sau la cererea clientului; reparatii sau înlocuiri modulare sau capitale ale produselor şi sistemelor tehnice din sticlă sau pe bază de sticlă (uşi automate, uşi glisante, uşi pivotante, uşi batante, uşi armonice, vitrine, cabine de duş etc.) aflate în funcţiune şi exploatare.

TRANSPORT
Asiguram transport in toata tara, facilităm şi eficientizăm astfel relaţia dintre producătorii de piese de schimb, materiale, instalaţii şi echipamente tehnice şi beneficiarii acestora; livrarea se poate face la sediul clientului sau in santier conform conditiilor contractuale, in conditii de maxima protectie a produsului, autovehiculele de transport fiind echipate corespunzator.

MONTAJ
Echipa noastra, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu foloseste cele mai noi echipamente si tehnologii in domeniu si ofera clientilor nostri, prin multitudinea de accesorii și produse, posibilitatea de a personaliza amenajările și decorațiunile așa cum iși doresc.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Cabine conferințe, Fațade de magazin integrate, Panouri geam termopan, Placări sticlă, Vitrină și rulouri magazin

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.