RomAudioVideo

Partenerul potrivit pentru soluții audio-video

Romaudiovideo este distribuitor și integrator de soluții AV cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

Considerăm că retailul de astăzi trebuie să poată răspunde dinamicii pe care o așteptăm atunci când ne aflăm în rolul cumpărătorului. Pentru asta, nu mai este suficient de mult timp să asiguri doar  sonorizare și printuri în locație. De aceea, trebuie să fii de impact și să optimizezi soluțiile la nivel operațional, astfel încât întreg magazinul să „vorbească” clienților tăi.

Ai nevoie de Digital Signage sau totemuri digitale pentru a comunica oricând și centralizat campaniile importante ale magazinului tău sau chiar promoții de ultimă oră, al căror text abia ce l-ai finalizat. Sonorizarea sa fie adaptată zonelor din magazin, în timp ce inventarul îl poți optimiza cu tehnologia RFID.

Experiența ne-a ajutat să avem colaborări de calitate și pe termen lung, cel mai important fiind să nu facem compromisuri în proiectele noastre.

Companii precum Rompetrol, Victoria’s Secret, Lensa, Farmaciile Dona, Auchan, Bath and Body Works sau Vagabond stau mărturie seriozității și promptitudinii cu care ducem la bun sfârșit proiectele asumate.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Consultanță, proiectare și instalare – suntem alături de beneficiari de la idee la implementare.

SOLUȚII

Digital signage

Ai atenția clienților tăi la un click distanță! Cu Digital Signage poți controla toate displayurile ușor, afișând conținutul relevant în magazin la o calitate vizuală excepțională, fie că vorbim de o locație sau o  întreagă rețea de magazine.

Sisteme de sonorizare

Dacă ai nevoie de o muzică ambientală sau conținut audio diferit în funcție de zone sau etajele pe care se împarte magazinul tău, cu siguranță găsim varianta optimă pentru tine.

Digital out of Home (DOOH)

Putem furniza de la totemuri indoor sau stradale până la LED-uri spectaculoase pe care să rulezi conținut publicitar pentru magazinul tău.

RFID

Optimizarea inventarului sau campanii interactive de produs (de exemplu: Lift and Learn) pot fi implementate cu succes cu ajutorul tehnologiei RFID.

Soluții custom made

Plecând de la solicitarea ta, putem să devenim creativi și să implementăm soluții personalizate care să se plieze pe nevoile magazinului tău.

Sisteme de alarmare

Sistemele de alarmare sunt necesare în zona de retail pentru a furniza mesaje de alertă în spațiile comerciale în cazul apariției unor situații neprevăzute.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Afișaj digital, Alarmare, Digital, Digital Out of Home, Digital Signage, Display, Display interactiv, DOOH, Inventar, Inventariere, Kiosk, LED, Lift and learn, RFID, Samsung, Sisteme audio, Soluții AV, Sonorizare, Totem, Totemuri Digitale, Video, Videowall

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.