Recolamp

S-a ars, reciclează-l.

În cei peste 11 ani de activitate, Recolamp a devenit una dintre principalele asociații non-profit din România care susține activ colectarea și reciclarea deșeurilor provenite din echipamente de iluminat, în condiții de maximă siguranță.

Recolamp se angajează să preia de la producătorii de echipamente de iluminat din România responsabilitatea privind gestionarea deșeurilor generate de produsele pe care le furnizeaza pe piață, și totodată să creeze premisele pentru reciclarea acestora în condiții de siguranță pentru mediu și pentru sănătatea populației.

În vederea reducerii poluării, asociația și-a propus să își desfășoare activitatea într-o manieră eficientă și responsabilă față de mediu. Mai mult, toate eforturile asociației au în vedere colectarea și reciclarea in conformitate cu prevederile legislației europene, prin conștientizarea populației cu privire la adoptarea unui comportament prietenos cu mediul înconjurător.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Reciclarea deșeurilor provenite din echipamente de iluminat

Colectarea selectivă
Transport, tratare și reciclare de deșeuri din echipamente electrice si electronice: becuri economice, HID, LED, tuburi neon/LED și corpuri de iluminat pentru uz casnic și profesional.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Colectarea deșeurilor, Echipamente de iluminat uzate, Mediul înconjurător, Reciclare selectivă

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.