Paul Bulencea

Gamification

Paul Bulencea a absolvit Facultatea de Comunicare din Braşov şi Masteratul de Inovaţie în Tursim din Salzburg. Este co-autorul cartii Gamification in Tourism: Designing Memorable Experiences, partener Dziobak Larp Studios, public speaker si designer de experienţe memorabile. Paul a predat ca lector la Universitatea Transilvania și American Hotel Academy din Brașov. Scopul lui este să transforme pozitiv viețile oamenilor, prin joacă.

Odată cu lansarea cărții „Gamification in Tourism: Designing Memorable Experiences”, acesta a creat sau implementat experiențe memorabile în mai mult de zece țări de pe glob. Urmând viziunea sa de a ajuta organizațiile să pășească în Economia bazată pe Experiențe a co-fondat “The College of Extraordinary Experiences” alături de Claus Raasted (creator College of Wizardry), Mark Ordesky (producător executiv Stăpânul Inelelor), Jane Fleming (producator filme la Court Five in Holywood) și Joseph B. Pine II (co-autor Economia Experiențelor).

De asemenea, Paul a lucrat împreună cu Dziobak Larp Studios, o companie daneză care creează experiențe de joc de rol în mai multe castele și palate din Polonia. College of Wizardry, este una dintre cele mai renumite experiente ale companiei, menționată de publicații precum Time, People, BBC, MTV, Cosmopolitan sau The Guardian.

„Legends of Arabia“ in Abu Dhabi este o altă experiență creată de Paul, în oaspeții sunt invitați să pașească într-o lume fantastică, în care fac parte dintr-un trib arab.

„The College of Extraordinary Experiences” este o experiența de învățare pentru executivi din companii internaționale de top precum IKEA, Google, Blizzard, Lego, Electronic Arts etc.

„Extraordinary Center” este un proiect de inovare realizat în Bratislava pentru a schimba felul în care mall-urile funcționează. Ele trebuie să devină un centru de experiențe, nu centru de shopping.

Paul a derulat şi câteva proiecte în România. Unul dintre ele se numeşte „Regatul Elfilor“ şi s-a desfașurat în Poiana Braşov în vara anului 2017. Povestea a fost inspirată de problema defrişărilor şi s-a adresat familiilor cu copii care au vrut să trăiască experienţe memorabile prin joc.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Creare de experiențe memorabile

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Business, Designer de experiență, Gamification, Proiectare

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.