Matius Studio

Creator de succes

De la primul proiect notabil din Iași – magazinul Otiola, Matius a continuat să facă pași până când a ajuns la București, în 2004, acolo unde „el” s-a transformat în „noi”. Matius Studio, devenit singurul birou de arhitectură din țară specializat exclusiv pe arhitectura de retail, era deja o echipă extinsă, cu ingineri specializați în diferite domenii de activitate. Iar odată cu perfecționarea în domeniu, consecințele au apărut și ele: un portofoliu în care s-au înscris branduri cu renume tot mai mare, pe plan național și internațional.

Deluka, Jolidon, Noriel, F64, FarmaVet, Mirandi, Autograf, Farmaciile Dona, FreyWille, Columbia, RobertoBravo, Only for You, Levi’s, Lacoste, Pegas și Mango sunt câteva dintre ele. Unele sunt concepte proprii, altele sunt implementări sau indigenizări ale unor concepte primite din afara țării. În fiecare săptămână, în România, se deschide cel puțin un magazin semnat de Matius Studio.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Arhitect retail

Proiectare magazine/spații comerciale

Indigenizare/declinare/adaptare

Concept retail

Shop fitting

Instalații mall

Customer journey

User Experience

Retail design

Mobilier comercial

Cash desk

Autorizații magazine mall

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Arhitectură comercială, Autorizații ISU, Autorizații magazine mall, Concept retail, Consiliere fit-out, Consiliere tehnică leasing mall, Customer Journey, Declinare, Indigienizare, Proiectare, Proiectare instalații mall, Proiectare magazine/spații comerciale, Proiectare mobilier comercial, Retail design, User Experience

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.