Kitchen INC.

O călătorie în bucătăria perfectă.

Calitate, design, precizie, eleganță dar și funcțional, sunt termenii care definesc conceptul Kitchen Inc.

Kitchen Inc.: aducem un plus valoare ideii de bucătărie. Avem o echipa tânără, cu multă energie, care va crea dintr-o banală bucătărie, un loc de “joacă”, în care să vă simțiți bine, parte din personalitatea voastră.

Îmbinăm elementele super Premium ale brandurilor Warendorf, Gaggenau, Axor Hansgrohe, Walter Knoll, și alții pentru a va oferi calitatea în cea mai bună formă.

Cu noi, bucătăria devine locul cel mai căutat al casei, un loc de creație culinară, unde membrii familiei vor savura mâncăruri delicioase, un loc în care se vor simți împliniți, deoarece va fi în deplină armonie cu spiritul lor. Indiferent de planul făcut, avem câteva ingrediente de bază, pe care le combinăm în funcție de tine: detalii de lux, tehnologie de înaltă clasă, versatilitate, eleganță, sinergie, luminozitate, atmosferă. Credem în experiențe sofisticate dar natural inspirate – iar a găti într-o bucătărie perfectă pentru tine este primul pas spre împlinire.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Experiență integrată
Poți să te abonezi la trei reviste de design interior cu tradiție din Europa, să-ți faci cont pe minimum două site-uri de amenajări și design, sau să vorbești cu noi.

Proiectare
Proiectul bucătăriei ideale e ca rețeta secretă de cozonac transmisă din generație în generație în familiile așezate de peste tot din lume.

Măsurare și instalare
Asta e faza esențială, când transformăm visul în realitate. Procesul de măsurare este fundamentul pentru o instalare perfectă.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Bucătărie, Experiență integrată, Măsurare și instalare, Proiectare mobilier

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.