IT Genetics

Let us optimize you

Înființată în 2007, IT Genetics a devenit lider în furnizarea și implementarea de soluții IT profesionale pentru afaceri din România, Ungaria, Bulgaria și Spania. Avem peste 16 ani de experiență în furnizarea de soluții integrate, hardware și software ce optimizează și automatizează procesele de lucru.

IT Genetics oferă servicii de planificare, implementare și asistență tehnică pentru a asigura vizibilitatea și eficacitatea de la un capăt la celălalt al lanțului de distribuție.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Soluții pentru punctele de vânzare

Punctele de vânzare sunt echipamente esențiale pentru orice business din industria horeca ori retail. Acestea reprezintă până la urmă puntea de legătură cu clienții firmei.

Soluții de automatizare Self Service

Echipamentele industriale au ca principal scop eficientizarea activităților din spațiile de lucru. Noi vă oferim o gamă variată de echipamente: gravatoare laser, senzori, sisteme de scanare neasistate, machine vision etc.

Soluții de mobilitate în retail

Electronic Shelf Labeling (Etichete electronice)

Aparatele de etichetat și marcatoarele sunt echipamente portabile care au un rol esențial în eficientizarea activității de etichetare, dar și la organizarea mediului de lucru. Principalii producători comercializați de către noi sunt: Brother, Brady, Dymo, Epson.

Digital Signage

Optimizarea afacerii și o mai bună desfășurare a activităților sunt garantate atunci când optezi pentru echipamente care să se adapteze cerințelor. Printre acestea se numără sistemele POS touchscreen, tablete cu semnătură digitală, cititoare de carduri etc.

Soluții de inventariere a mijloacelor fixe

Pentru a vă optimiza afacerea vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente profesionale de birou: sisteme PC, sisteme server, monitoare, UPS-uri, tastaturi, scanner, fax-uri și laminatoare.

Soluții de fidelizare

Managementul stocului din magazine

Pentru gestionarea spațiilor și serviciilor oferite vă punem la dispoziție pachete software în versiuni standard ori personalizate, în funcție de cerințe.

Queue management

Soluțiile de acest tip au ca scop îmbunătățirea experienței clienților, cât și asigurarea timpului și spațiului angajaților pentru a-și desfășura munca într-un mod cât mai eficient.

Vânzare și inventariere prin RFID

Indiferent de tipul de afacere pe care îl desfășurați, RFID vă poate ajuta considerabil, fiind utilizat pentru a urmări activele, produsele, resursele umane și fluxul proceselor de producție din compania dumneavoastră.

 

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Aparate de etichetat, Cititoare coduri de bare, consumabile si accesorii, imprimante, Infrastructura IT&C, Puncte de vanzare, Software, Terminale mobile

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.