Glas Expert

From better to best

Glas Expert este un grup de firme ce a fost fondat în anul 2002 și are ca principal obiect de activitate procesarea sticlei plane precum și producția de sticlă pentru diverse industrii. Prelucrăm sticlă în variate tipuri: sticlă finisată, sticlă securizată, sticlă laminată, sticlă printată ceramic, sticlă emailată ceramic, sticlă curbată, sticlă sablata mecanic, etc.

Tehnologia cu care sunt executate produsele finale, ( 2 CNC Intermac, linia de securizare Tamglass PRO-E, 3 mașini de finisare de cant Glaston, linie de laminare , emailare, serigrafie, precum și printerul cu cerneală ceramică ) este una de vârf. Cerințele clienților sunt respectate cu strictețe iar detaliile de execuție sunt ușor de realizat, datorită tehnologiei de ultima oră.

Tipurile de repere pe care le realizăm sunt la cererea clienților, fie de serie ( corpuri de mobilier lipite în câmp de raze UV, panouri de afișaj printate ceramic, validatoare de tichete pentru mijloacele de transport în comun, table magnetice din sticlă ) fie personalizate ( balustrade decupate, realizate după fișiere .dwg, uși din sticlă, cabine de duș din sticlă, partiționări de toalete din sticlă pentru spațiile publice – printate și emailate ceramic, trepte din sticlă cu model antialunecare etc ). Folosim tipuri diferite de sticlă : sticlă extracleară, sticlă ultraclară ( low iron ), sticlă satinată chimic, sticlă antialunecare, sticlă antireflex, sticlă cu grosimi cuprinse intre 3 și 19 mm.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Prelevare Cote și Montaj
Experiența de 20 de ani în montajul sticlei ne dă puterea de a realiza soluții complexe și de amploare. Proiectele cu diferite grade de complexitate în care am fost și suntem implicați ne demonstrează că găsim soluțiile tehnice potrivite fiecărui proiect.

Servicii de Mentenanță
Problemele care pot apărea în exploatare sunt ușor de gestionat de către Glas Expert datorită experienței de peste 20 de ani în montaj și, nu în ultimul rând, datorită feroneriei și subansamblelor pe care le punem în operă, de cea mai bună calitate.

Training-uri pentru Arhitecți Juniori
Ne punem la dispoziția arhitecților cunoștințele și experientța dobândite de-a lungul celor 20 de ani. Prin împărtășirea detaliilor tehnice, a particularităților din procesul de punere în operă a tuturor reperelor de sticlă urmărim să atragem atenția supra unor aspecte absolut necesare: siguranța și securitatea persoanelor care intră în contact cu sticla.

Proiectare Specifică și Consultanță
Așa cum ne punem experiența și informațiile la îndemâna arhitecților, asiguram și servicii de proiectare specifică și consultanță în domeniul sticlei. Situațiile întâlnite pe șantiere, învățarea continuă pentru a ține pasul cu cele mai noi cerințe ale vremurilor, participarea la târgurile internaționale …

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Compartimentări sticlă structurală, Display-uri, Dușuri angajați, Fațade magazine, Mobilier comercial din sticlă, Proiectare mobilier comercial din sticlă, Sticlă, Sticla, Sticlă emailată ceramic, Sticlă finisată, Sticlă laminată, Sticlă printată ceramic, Sticlă sablată mecanic, Sticlă securizată, Tablă magnetică, Vitrine sticlă curbată

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.