Future Station

Spot the early signs of future change

Future Station este o companie de consultanță dedicată unor domenii precum planificarea strategică, cercetarea tendințelor și dezvoltarea scenariilor de viitor.

Portofoliul de clienți este diversificat, cuprinzând diferite industrii precum telecomunicații, servicii financiare, sănătate, bunuri de larg consum (FMCG), organizații neguvernamentale și instituții publice. Compania Future Station are expertiză solidă în zona de retail, derulând proiecte de research, consultanță și workshop-uri cu diferite organizații în vederea înțelegerii care ar putea fi nevoile consumatorilor în viitor, dar și viitorul industriei de retail. Mai mult, în cadrul proiectelor sale, Future Station organizează workshop-uri și sesiuni de consultanță specializate pentru a ajuta clienții să înțeleagă strategiile potrivite pentru nevoile lor specifice.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Cercetarea și analiza tendințelor viitoare: Evaluarea evoluțiilor anticipate în sectoare specifice, inclusiv retailul.

Cercetarea comportamentelor de achiziție viitoare: Analiza modificărilor în preferințele consumatorilor pe termen lung.

Workshop-uri pentru dezvoltarea strategiilor pe termen mediu și lung: Facilitarea sesiunilor strategice pentru planificare pe termen mediu și lung.

Workshop-uri pe tematica scenariilor de viitor: Explorarea și pregătirea pentru diverse posibilități și evoluții viitoare.

Sesiuni de inspirație cu prezentări keynote bazate pe cercetare: Livrarea de discursuri centrate pe inovație și strategie, fundamentate în cercetare actuală.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Business, Cercetare, Consultanță, Consumator, Retail, Schimbare, Strategie, Tendințe, Viitor

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.