Daikin

Rethink climate improve life

La Daikin, oferim cea mai largă selecţie de soluţii de încălzire şi răcire pentru a satisface toate mediile şi preferinţele personale. Folosim tehnologie proprie cu soluţii rentabile pentru a modela viitorul în domeniul sistemelor de încălzire, răcire, ventilaţie şi refrigerare şi pentru a te asigura că puteţi conta pe Daikin pentru un grad maxim de confort. Suntem lideri în reducerea impactului asupra mediului. De aceea, fiecare proiect al nostru integrează practicile ecologice şi soluţiile durabile.

Soluţii pentru fiecare nevoie de climatizare

Pentru acasă
Pentru magazine
Hoteluri
Timp liber
Birouri şi clădiri de mari dimensiuni
Sisteme de răcire de proces
Răcire pentru infrastructură şi centre de date
Rooftop

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Gama noastră de produse:

Încălzire şi pompe de căldură
Pompele de căldură funcţionează cu o varietate de surse de energie şi combinaţii hibride, fiind de până la patru ori mai eficiente decât soluţiile tradiţionale de încălzire.

Aer condiţionat
Gama largă de aparate de aer condiţionat cu eficienţă energetică ridicată îţi oferă răcire şi încălzire pe tot parcursul anului.

Purificarea aerului
Stim ca sănătatea ta si aerul pe care il respiri sunt foarte importante pentru tine. Și mai stim că uneori ți-e dor şi de plimbările în aer liber și de excursiile la munte cu prietenii. Pentru a-ți face statul acasă mai puțin apăsător, noi îți propunem să-ți asiguri doza zilnică de aer proaspăt şi sănătos cu ajutorul unui purificator de aer performant Daikin.

Sisteme de apă caldă
Cu ajutorul pompelor de căldură şi al centralelor termice Daikin, apa caldă este produsă cu ajutorul energiei regenerabile a aerului sau a soarelui.

Refrigerare
Unităţile de refrigerare Daikin au fost concepute pentru a oferi fiabilitate şi eficienţă energetică tuturor tipurilor de aplicaţii comerciale de dimensiuni mici şi mari.

Ventilaţie
De la sisteme mici de recuperare a căldurii până la centrale de tratare a aerului de mari dimensiuni, Daikin oferă o varietate de soluţii de ventilaţie care asigură un mediu proaspăt, sănătos şi confortabil în spaţiile rezidenţiale, comerciale şi industriale.

Sisteme de control
Monitorizează consumul de energie şi costurile de funcţionare cu ajutorul sistemelor de control Daikin, uşor de utilizat.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Aer condiționat, Echipamente HVAC, Încălzire, Întreținere sisteme și echipamente, Montaj, Montaj și livrare echipamente diverse/ HVAC, Perdele de aer, Proiectare instalații mall, Răcire, Refrigerare, Revizie, VRV

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.