Color Smart Distribution

Universul culorilor extraordinare

Suntem distribuitori și producători naționali de produse și servicii premium și premium plus, pentru finisaje de interior și exterior. Oferim clienților noștri soluții creative, inovative, unice și mijloacele necesare pentru a-și personaliza decorarea casei sau a spațiilor de business. Ne concentrăm pe vânzarea de produse premium, ecologice, sustenabile, strict în domeniul amenajărilor interioare și exterioare.

De asemenea în portofoliul nostru se regăsește o gamă largă de servicii ce pot fi achiziționate de către clienți, de la materiale și accesorii, la servicii de consultanță sau la proiecte la cheie realizate cu echipele noastre de aplicatori.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Suntem unici distribuitori în România a produselor decorative de la Novacolor Italia.

Novacolor înseamnă design italian exprimat în finisaje exclusiviste și efecte inovatoare de ultimă generație. Vopselele decorative realizate din var, pigmenți naturali sau finisaje minerale cu un conținut scăzut de adezivi adăugați sunt ecologice, durabile,  îmbină frumusețea, eleganța cu sănătatea, grija pentru natură și pentru mediu.

Suntem unici distribuitori în România a produselor lavabile premium plus Pittsburgh Paints.

Pittsburgh Paints are o gamă de vopsele lavabile cu peste 2033 de culori marcă înregistrată, ecologice, realizate pe bază de apă, antivirale, antibacteriene și antimucegai. Toate produsele au un grad mare de acoperire, destinate pentru zone cu trafic intens, pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell și se pot colora în paletarele universale de RAL și NCSS.

Suntem producători a gamei proprii de vopsele lavabile premium Color Smart. Toate vopselele Color Smart sunt ecologice, paleta cromatică conține peste 2000 de tonuri, de la  nuanțe naturale, pasteluri, până la culori profunde, în mai multe tipuri de finisaje – lucioase, satinate, mate sau eggshell.

Produsele sunt speciale pentru zonele cu umiditate ridicată, cum sunt băile, bucătăriile, chiar spa-uri și piscine, sau vopsele rezistente traficului intens care au un grad de lavabilitate ridicat și sunt recomandate holurilor, camerelor de zi sau spațiilor comerciale.

Abosult toate produsele comercializate sau produse de Color Smart unt create după normele Uniunii Europene, având cele mai mici emisii de substanțe toxice (VOC), și corespund cerințelor de calitate  și sunt certificate de Standardul Breem și Leed.

Ca și servicii, oferim clienților noștri o gamă completă – consultanță în alegerea produsului potrivit, a culorii, texturii și finisajelor în funcție de specificul proiectului,  consultanță în bugetare (estimarea și calcularea bugetului), suport tehnic pentru pregătirea vopselei, consiliere în șantier, lucrarea de amenajare propriu-zisă cu echipele noastre de meseriași.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Decorativă exterior, Decorativă interior, Finisaje exclusiviste, Tencuiala decorativa interior, Vopsea decorativă, Vopsea lavabilă premium plus, Vopsea lavabilă premium plus exterior, Vopsea lavabilă premium plus interior

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.