Can & Power

Partenerul potrivit pentru amenajări interioare

CAN & POWER este marca înregistrată a companiei POWER ELECTRIC și are peste 25 de ani de succes.

Înfiinţată în 1994, compania este un nume de referinţă în piaţa de profil din România și se numără printre cei mai importanţi competitori din sfera distribuţiei materialelor electrice.

Produsele și soluţiile complete de iluminat sunt recunoscute pentru calitatea excelentă. Iar parteneriatele cu producatori renumiţi – Philips, Zumtobel, Artemide, Reggiani, Schneider Electric, Gewiss sau Eaton – au dus la extinderea portofoliului de produse și servicii oferite.

Astfel, în prezent, POWER ELECTRIC furnizează corpuri și surse de iluminat pentru consum, pentru zona profesională sau pentru destinaţii speciale, accesorii, echipamente și componente pentru instalaţii electrice, stâlpi de iluminat, dar și grupuri electrogene, surse neîntreruptibile (UPS), soluţii de încălzire și degivrare.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Servicii de proiectare luminotehnică

Proiectarea luminotehnică este o ramură a arhitecturii care se axează pe iluminarea clădirilor, a arenelor sportive, a spaţiilor publice, a spațiilor comerciale, a străzilor și autostrăzilor sau a altor spații.

Proiectarea KNX – sistem inteligent de automatizare

Can & Power vă pune la dispoziție atât sistemul inteligent de management al clădirilor cât și o soluție necesară pentru proiectarea sistemelor KNX.

Degivrare și protecție la îngheț – proiectare sisteme
Compania noastră vă poate oferi sisteme de însoţitori electrici de cea mai bună calitate pentru topirea zăpezii și degivrare pentru aplicaţii industriale, comerciale și rezidenţiale.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Calcul dialux, Corpuri de iluminat, Sisteme de degivrare, Sisteme iluminare, Studii luminotehnice

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Tapi Tea Afi Cotroceni

  Tapi Tea este brandul ce oferă clienților băutura cunoscută ca și Bubble Tea. Un brand inspirat din lumea ceaiurilor Taiwaneze, prezent de numai un an

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.