Expunerile Matius, curiozitate pentru primarul Mihai Chirica 

Expunerile Matius, curiozitate pentru primarul Mihai Chirica 

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Expunerile studioului de arhitectură Matius Studio, din cadrul expoziției de la Palatului Braunstein din Iași, unde a fost și premiat, au atras curiozitatea primarului Mihai Chirica. Interesul care i-a fost stârnit reprezentantului comunității Iașului este cu adevărat o onoare pentru noi și apreciem timpul pe care ni l-a acordat. Am remarcat răbdarea cu care s-a uitat la proiecte, interesul spațiilor comerciale prezentate, care s-a soldat și cu întrebări. S-a bucurat de faptul că brand-urile românești precum Vagabond, iau o amploare tot mai mare pe piață. Tot din rândul brand-urilor expuse a fost remarcată de către acesta și Victoria’s Secret. Zona de expunere a proiectului Chillya a fost iar un punct de atracție pentru acesta. 

Ca o remarcă, Iașul rămâne dincolo de o zonă culturală și o zonă comercială activă, un centru de cercetare. Un oraș preocupat de elementele arhitecturii de calitate, orientate către valorile sustenabile și de viitor. 

Parteneri, sponsori, susținători OAR  

Niciunul dintre proiectele expuse la standul Matius nu ar fi fost posibile dacă efortul Prioretail  și a furnizorilor listați pe platformă nu ar fi fost unul susținut și consistent. Interesul arătat de sponsorii și partenerii OAR în proiectul Chillya pe care îl are ca potențial ne-a impresionat profund. Mulțumim în numele OAR pentru eforturile pe care le faceți și pentru susținerea unor astfel de evenimente, partenerilor: Primăria Municipiului Iași, Alumil, Rodotex, Holcim, Libra Bank, Novambient, Leier-Brikston, AluKönigStahl, UAR(Uniunea Arhitecților din România), RUR(Registrul Urbaniștilor din România), sponsorilor: QFort, Baumit, Saint Gobain, și nu în ultimul rând susținătorilor: Unirea Hotel and Spa, Mobexpert și Palatul Braunstein.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.