EXPO RETAIL 2023

expo retail 2023

EXPO RETAIL 2023

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Zilele de 25 și 26 octombrie vor fi zilele dedicate expoziției EXPO Retail 2023, eveniment la care am fost și noi invitați.

Mulțumim pe această cale furnizorului și totodată organizatorului evenimentului, Retail FMCG, pentru invitație. Un partener de încredere al Prioretail și furnizor cu servicii de calitate în ceea ce privește comunicarea și publicitatea din această industrie.

Suntem curioși de ceea ce vom întâlni în cadrul expoziției iar dacă și tu, jucător din această sferă a retailului ești interesat, te poți înscrie aici: Vizitatori – Expo Retail (expo-retail.com)

EXPO RETAIL: Digital, Green & Tech se află la cea de a doua ediție internațională B2B de expoziție dedicată tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce & FMCG.

Expoziția se va desfășura în București, la Combinatul Fondului Plastic în Sala Senat.

De ce ar trebui să vizitezi EXPO RETAIL 2023?

– e singura oportunitate din România de a participa la o asemenea expoziție de tip B2B dedicată tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail, eCommerce & FMCG;

– poți vedea cele mai noi și inovative tehnologii și echipamente;

– vei avea ocazia să te informezi și să alegi cea mai convenabilă soluție pentru nevoile;

– te vei întâlni cu posibili sau actuali clienți;

– îți poți programa întâlniri gratuite prin intermediul platformei B2B Meetings;

– ai oportunitatea de a te alătura celui mai mare hub de business din România în ceea ce privește nișa de tehnologie, echipamente și servicii pentru retail, eCommerce și FMCG.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.