Domeniul construcțiilor va fi zdruncinat de noile măsuri fiscale

interviu businessmagazine

Domeniul construcțiilor va fi zdruncinat de noile măsuri fiscale

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Deși subiectul noilor măsuri fiscale anunțate de către Guvernul Ciolacu pare că a trecut în umbra, acesta nu a dispărut.

*Dragoș Vlagali, Comercial Bauindustry: Va crește numărul românilor care vor părăsi iar țara și noi vom fi nevoiți să aducem forță de muncă din Asia.

*Matius Ichim, arhitect: Cred ca efectele pe termen scurt vor fi dezastruase pentru piața muncii de profil.

* Marian Ciupitu, Terano Construct: Mult vor avea de suferit dezvoltatorii imobiliari și implicit constructorii specializați pe această zonă.

Printre noile măsuri se numără creșterea TVA-ului la mai multe produse, impunerea de noi taxe și impozite în piața imobiliară, eliminiarea facilităților fiscale pentru sectoare precum IT, construcții și industria alimentară, dar și schimbarea regimului fiscal pentru microintreprinderi.

Efectele pe care acestea le va avea asupra jucătorilor din piața construcțiilor va fi analizat de trei jucători din această industrie printre care și Matius Ichim, fondatorul Prioretail și architect în cadrul Matius Studio.

Citește continuarea aici.

Autor: Adina Ardeleanu

Sursa: financialintelligence.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.