Ce este și ce vrea să devină Prioretail?  

Ce este și ce vrea să devină Prioretail?  

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

După o serie de articole dedicate evenimentului IAȘI ARCHI: roots & branches, de la Iași, astăzi abordăm subiectul Prioretail de la rădăcini până în prezent pentru a dezbate puțin subiectul: Ce este și ce vrea să devină Prioretail? Seria de articole dedicată premierii Matius și a Prioretail, expunerilor de proiecte, întâlnirilor cu, colegii, și a amalgamului de evenimente rezultate ulterior, au scos în evidență cel mai bine ceea ce reprezintă cu adevărat Prioretail. Însă pentru detalii minuțioase te invităm să parcurgi acest articol dedicat special amănuntelor din spatele Prioretail. 

Ce este Prioretail?  

Pentru cei ce nu știu, Prioretail este prima platformă de servicii și furnizori din domeniul retail-ului, lansată de Matius Ichim, fondatorul MATIUS Studio. prioretail.ro este primul ecosistem ce se dezvoltă în jurul nevoilor sutelor de rețele de retail din România. De aici și numele de Prioretail, pentru că încearcă să prioritizeze nevoile retailerilor în materie de servicii. Și totodată pune la dispoziție, prin prisma diferiților furnizori, toată gama de servicii de care ai putea avea nevoie, într-un singur loc. Platforma este un exemplu de colaborare productivă. Lucru demonstrat deja, care aduce față în față retaileri care lansează cererea pentru servicii și furnizori care, de cele mai multe ori, în co-autorat, vin cu cele mai bune soluții. Pe platformă sunt disponibile 12 domenii de activitate în care poți găsi furnizorul de servicii de care ai nevoie.   

În funcție de nevoile pe care piața le are, Prioretail aduce furnizori noi și îi elimină pe cei de care retailul nu mai are nevoie. Prin caracterul său dinamic, retail-ul este într-o continuă schimbare. Și la fel sunt și nevoile celor ce activează în acest domeniu. De la servicii, echipamente și până la oameni profesioniști, prioretail.ro vine în sprijinul comercianților și îi ajută cu informații filtrate și verificate cu atenție.  

Matius mărturisește faptul că platforma Prioretail „s-a născut natural, evoluează organic, asemenea unui ecosistem hrănit cu încredere și relații de simbioza. Retailerii, aflați mereu sub presiunea concurenței, a  timpului și a bugetelor, așteptau de mult acest instrument”.  

Retailul este o zonă foarte dinamică și intens bombardată de tehnologie și provocări care îi modelează fața. Prioretail este cel mai amplu ecosistem, cel mai complex domeniu creat în jurul fenomenului retail. Întregul ecosistem înseamnă farmacii, asigurări, bănci, magazine de jucării, papetărie, fashion, ochelari, practic orice înseamnă schimb între oameni se întâmplă în arhitectura comercială. 

Ce vrea să devină Prioretail? 

Am dezvoltat puțin ce înseamnă platforma și care este scopul ei. Dar oare ce vrea Prioretail să devină? Prioretail vrea să fie o resursă pentru retaileri, pentru operatorii de centre comerciale și rețele de spații comerciale, o resursă care este dinamică. Platforma își propune să devină un conector între antreprenori și furnizori, prin formula one-stop shop. 

Prioretail înseamnă parteneri, furnizori ce vin cu soluții și rezolvări. Toți cei ce participă cu resursele personale la crearea unui spațiu comercial, cum ar fi: prize, mânere de uși, cântare electronice, corpuri de iluminat inteligente, oglinzi, mobilier comercial, scannere, display-uri, sisteme audio, sisteme olfactive, design, customer journey, se vor regăsi în Prioretail. Dacă ai nevoie și de alte servicii pentru domeniul retailului pe care nu le găsești pe platformă dă-ne de știre. Sau să punem problema altfel: Ce fel de servicii/furnizori ai dori să vezi pe platformă?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.