Căutăm furnizor orientat către user experience

cautam furnizor user experience

Căutăm furnizor orientat către user experience

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Avem în vedere și nevoile clienților, iar de astăzi căutăm furnizor orientat către user experience, în ceea ce privește locul de parcare din spațiile comerciale. Și mai exact, cum ai putea să îți găsești locul unde ai parcat mașina, făcând abstracție de IA. Metode ingenioase cu siguranță sunt. Doar nu am găsit noi, încă, „piesa de puzzle” esențială.    

Într-o altă ordine de idei, e destul de dificil să îți găsești mașina într-o parcare imensă a unui centru comercial. Și cu siguranță și tu ai dat cu capul de această problemă de nenumărate ori. La câte probleme zilnice și task-uri on hold ne aglomerează ziua, fix la locul unde am parcat mașina ne mai rămâne gândul.

Știm că soluții inteligente sunt cu duiumul. Un singur click pe smartphone îți rezolvă problema. Însă ne dorim să ieșim puțin din această zonă a inteligenței și să implementăm și altfel de idei, personalizate în acest sens. Există oare un astfel de furnizor specializat pe user experience.

Un astfel de furnizor mai mult ca sigur ar facilita procesul „de-a v-ați ascunselea cu mașina” prin parcările nu foarte gigantice, dar nici floare la ureche de parcurs.

Astfel că, dacă știi pe cineva care știe pe cineva dispus să ajute în acest sens, dă-ne de știre. Sau mai simplu, trimite-l direct la noi pe site.   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găsește furnizorul de care ai nevoie.
Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

Urmărește-ne!

Abonează-te.

Intră în comunitatea noastră.