Interfloor Solutions

Servicii profesionale pentru pardoseală

O experiență cu adevărat plăcută începe chiar de la primii pași. Acesta este gândul cu care, în anul 2015, Interfloor Solutions a intrat în industria amenajărilor. Suntem pregătiți să îți oferim soluții complete pentru pardoseli calitative și rezistente.

Tipurile de pardoseală au fost gândite pentru a răspunde nevoilor oricărui spațiu. Acestea beneficiază de calități esențiale: aspect, rezistență la uzură și trafic intens, capacitate de izolare termică și fonică, impermeabilitate la apă, durabilitate în timp și întreținere ușoară, proprietăți antiderapante.

Ne bazăm pe experiența dobândită atunci când propunem o gamă complexă de produse necesare pentru protecția, îngrijirea și izolarea pardoselilor din spațiile interioare și exterioare, indiferent de domeniul în care activezi. De asemenea, vă suntem alături cu o gamă largă de variante pentru pardoseală, dar și cu servicii de consultanță, execuție și reparație.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

ȘAPE BETONATE
Pregătirea stratului suport este prima etapă esențială, înainte de a începe construcția unei pardoseli.

COVOR PVC
Pardoseala vinilică sau covorul PVC poate fi folosită în domenii diverse, precum sănătate, învățământ, birouri, HoReCa sau clădiri publice.

MOCHETE
Mocheta va fi întotdeauna o soluție de pardoseală potrivită tuturor tipurilor de încăperi.

RĂŞINI EPOXIDICE
Una dintre cele mai igienice soluții, pardoseala pe bază de rășini epoxidice este ideală pentru zonele în care rezistența la umezeală și temperaturi mari este importantă.

SERVICII ADIȚIONALE
Consultanță, execuție, recondiționare și întreținere

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Amenajări interioare, Covor PVC, Mochetă, Pardoseli, Rășini epoxidice, Șape betonate

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Furnizorii Prioretail

  Furnizorii Prioretail fac parte din întreg ecosistemul ce se învârte în jurul retailului. Iar fără ei proiectele nu ar mai avea o asemenea amploare. În

  Citește tot »

  Unirea bulelor

  Orice proiect are la bază un plan bine stabilit de dinainte, plan ce constă în unirea mai multor bule care alcătuiesc până la urmă miezul

  Citește tot »

  Prezentarea MATIUS

  Prezentarea MATIUS, din cadrul evenimentului susținut de OAR, s-a numărat printre cele care au ținut cont de faptul că timpul și arhitectura sunt legate una

  Citește tot »

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.