FMS – Facilities Management services

Soluții integrate de servicii suport

Compania FMS- Facilities Management Services– este constituită din personal cu experiență de peste 15 ani în facility management și asistență tehnică.

Clienții FMS beneficiază de un furnizor național de produse și servicii de operare, întreținere și administrare bazate pe un model business inovativ și tehnologii noi.

De să ne alegeți pe noi? EXCELENȚĂ ȘI PROFESONALISM ÎN SERVICII.

Suntem unul din ingredientele succesului în afacerea clienților noștri, prin competență, profesionalism, timp scurt de răspuns, astfel încât cu noi veți fi cu un pas înainte.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

MENTENANȚĂ ȘI LUCRĂRI HVAC
Întreținem, reparăm, testăm, inspectăm echipamentele și celelalte elemente care contribuie la funcționarea optimă a clădirii. Adaptăm pachetul de servicii la specificul fiecărei proprietăți astfel încât activitatea din clădirea dumneavoastră să se desfășoare continuu la parametrii optimi.

MANAGEMENT ȘI EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
Propunem și implementăm soluții inteligente de reducere a costurilor cu energia prin abordări integrate, complexe, în care implicăm experți din mai multe domenii.

MENTENANȚĂ ȘI LUCRĂRI ELECTRICE
Vă oferim servicii profesioniste de întreținere a sistemelor electrice ale clădirii.

LUCRĂRI DE INSTALAȚII MONTAJ SI FIT OUT
Lucrări de montaj instalații HVAC, centrale termice, climatizare, grupuri pompare, instalații electrice, curenți slabi, automatizări BMS, iluminat.

BUILDING MANAGEMENT SYSTEM
Vă oferim servicii complete pentru automatizarea clădirilor de birouri, comerciale, logistice și industriale precum și eficientizarea energetică a activității dumneavoastră.

SERVICII DE DEZINFECȚIE
Redu riscul contaminării spațiului de lucru și implicit protejează-ți angajații și clienții. Suntem echipa de profesionișți care preia sarcina de a dezinfecta spațiul în care tu și colaboratorii / clienții tăi vă petreceți o mare parte din timp.

SERVICII DE DEZINSECȚIE ȘI DERATIZARE
Ne preocupăm să oferim clienților noștri un mediu sigur din toate punctele de vedere. Vă protejăm de orice tip de dăunători oferindu-vă servicii de înaltă calitate privind dezinsecția și deratizarea spațiilor.

SERVICII DE CURĂȚENIE, DDD, ALPINISM UTILITAR, DESZĂPEZIRE
Lucrăm în permanență pentru a identifica și aplica noi tehnologii și materiale care să crească performanțele prestațiilor noastre în condiții de eficiență economică superioară.

SERVICII RECEPȚIE, CONCIERGE
Serviciile de recepţie și concierge fac viața ocupanților clădirii mai ușoară și cresc calitatea vieții angajaților, productivitatea și performanța acestora.Personalul de la recepție ⁄ concierge constituie, într-o bună măsură, imaginea clădirii, atât pentru cei care își desfășoară activitatea zi de zi, cât și pentru vizitatori.

SERVICII DE PEISAGISTICĂ
Spațiile verzi dau un plus de valoare oricărei proprietăți. Avem o echipă special dedicată acestei activității prin care menținem cu profesionalism atractivitatea proprietății.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Automatizare birouri, Curățenie, Dezinfecție, Facility management, Instalații montaj, Management, Recepție

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.