Atvangarde

Mobilier pentru magazine

Cu o vasta experienta in fabricarea de mobilier pentru magazine, Atvangarde intelege cerintele functionale, estetice, de imagine dar si de cost specifice fiecarei marci.

Pe parcursul a 10 ani, Atvangarde a fabricat mobilier comercial pentru toate categoriile de retail prezente in marile galerii comerciale si mall-uri: magazine de imbracaminte, magazine incaltaminte, magazine articole copii si jucarii, baruri, cluburi de noapte, restaurante, benzinarii, farmacii, clinici medicale, insule pentru bijuterii, parfumerii etc.

Referintele spun totul despre noi: Noriel, Farmaciile Dona, Plafar, Centrofarm, benzinariile Socar, Otter, Winston, Aldo, Mega Mall, Millennium, Art&Craft, Bigotti, F64, Autograf, Debenhams, Cavaliere, Quattro Stagioni, Costa Café, Ziggo&Damat ca sa-i enumeram doar pe cei mai cunoscuti.

Servicii

Consultă portofoliul nostru de servicii.

Producție – tehnologii disponibile
Prelucare CNC, Termoformare si indoire la rece, Utilaje pentru tamplarie de ultima generatie, Vopsitorie MDF, Confectii metalice si sudura.

Proiectare magazine 3D si project management
Pentru orice tip de mobilier spatii comerciale avem o echipa de Project manageri profesionisti -arhitecti si designeri-, buni coordonatori in planificarea si conducerea proiectelor complexe pentru branduri nationale si internationale. Indiferent daca este vorba despre mobilier magazin, mobilier farmacie, mobilier benzinarie, mobilier hotelier, mobilier club, mobilier cafenea sau mobilier bar, arhitectii nostri vor lucra impreuna cu dumneavostra pentru a gasi o solutie functionala. Astfel, se va crea o experienta unica a brandului care surprinde audienta, functionalitate in exploatare, simplificare a productiei si montajului urmarindu-se reducerea costurilor si timpilor totali astfel incat lucrarea sa se predea de calitate si la termen. Project managerii nostri vor urmari cu atentie fiecare detaliu al lucrarii, ocupandu-se de proiectare 3D magazin, alegerea materialelor, estimarea si eficientizarea costurilor si programarea in timp.

Expertiza tehnică și eficiența costurilor
Pe toata perioada desfasurarii proiectului echipa tehnica va fi in legatura cu dumneavoastra si va cauta cai de imbunatatire si simplificare a proiectului, scurtarea timpilor de productie si instalare a mobilierului pentru magazine. Toate aceste actiuni isi propun reducerea costurilor si optimizarea bugetelor dumneavoastră.

Instalare si montaj
Pentru ca intelegem cat de important este un termen de predare al unui magazin, intregul proces de proiectare si fabricatie urmareste simplificarea constructiva a mobilierului astfel incat timpi de montaj sa fie cat mai scurti. Solutiile tehnice asimilate in ani de experienta precum si organizarea echipelor de montaj fac ca, operatiunile de montaj sa se desfasoare fluent fara a fi periclitat termenul de predare.

Garanție și servicii post garanție
Atvangarde ofera garantie pentru materialele si lucrarile executate intre 2 si 10 ani, in functie de material si cerintele specifice ale fiecarui proiect. Dincolo de termenul de garantie se ofera asitenta tehnica, reparatii si inlocuiri ale elementelor deteriorate, uzate, invechite. Proiectele si specificatiile tehnologice sunt pastrate pentru a asigura continuitate si trasabilitatea in timp pentru fiecare categorie de client.

Contact

Ai un proiect în care ne putem implica?

Scrie-ne și te contactăm în cel mai scurt timp. Toate mesajele transmise prin platforma prioretail.ro ajung la noi.

Instalare și montaj, Mobilier spații comerciale, Producție, Proiectare magazine 3D

  Anunțuri

  Urmărește anunțurile și oferă servicii prin platforma noastră.

  Caută

  Termenul căutat nu afișează rezultat?
  Trimite-ne un mesaj la contact@prioretail.ro și găsim soluții.

  Găsește furnizorul de care ai nevoie.
  Baza noastră de date cuprinde toate serviciile de care ai nevoie dacă activezi în RETAIL. Toți furnizorii noștri sunt verificați.

  Urmărește-ne!

  Abonează-te.

  Intră în comunitatea noastră.